+ 36 30 685 01 56
hello@coachingbyszilviaa.hu

Business Coaching

Mi is az a coaching?

Az egyik legfontosabb dolog, amit szükségesnek tartok megemlíteni, hogy a coach nem ad tanácsot, így tehát a coaching nem tanácsadás, nem tréning, nem mentoring.

A coaching meghatározott szempontrendszer és módszertan szerint vezetett, egyénre szabott, strukturált fejlesztő beszélgetések- és cselekvések sorozata, melynek célja a személyes erősségek, készségek fejlesztése, a problémás helyzetek megoldásában való elakadások megszüntetése, a változásokhoz való sikeres alkalmazkodás, valamint a stressz- és problémakezelésben való gyors, eredményes előrelépés segítése.

A coaching a múlt problémái helyett, a jelen, valamint a jövő megoldásaira koncentrál.

Többek között milyen élethelyzetekben tudlak támogatni?

„Nem találod a helyed”
Motiváció vesztettnek érzed magad
Munkahelyi elakadást szeretnél megoldani
Fejlesztenéd időgazdálkodásod
Vezetői eredményességeden javítanál
Új munkahelyi kihívás előtt állsz
Javítanál a munka – magánélet egyensúlyán
Tele van a fejed ötletekkel, de gondot okoz priorizálni
Úgy érzed elérted céljaid, és nem tudod „merre tovább”

Hány ülésből áll egy coaching folyamat?

Általánosságban azt szoktam mondani, hogy legalább 4-6 alkalom szükséges, de minden ember, ezáltal pedig minden megoldandó feladat más és más, így ezt „látatlanba” nem lehet előre biztosan megmondani.
Nincs kötelező ülésszám, így – bár nem javavolt, de – bármikor dönthetsz úgy, hogy megszakítod / lezárod a folyamatot.
Az első találkozás, úgy nevezett 0. alkalom minden esetben díjmentes, ekkor találkozunk, beszélgetünk, felmérjük, fogunk-e tudni együtt dolgozni.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

Én a 60 perces időtartamot preferálom, mert a tapasztalatom azt mutatja, ez az az időintervallum, mely alatt koncentráltan, hatékonyan tudunk haladni.

Hol kerül sor az ülésekre?

A helyszínek tekintetében rugalmas vagyok – Budapesten, illetve a Dél – Budai régióban – a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad, és ki tudj szakadni a mindennapi pörgésből.

Amennyiben Te biztosítod a helyszínt, úgy fontos, hogy semmiképp se az irodádba, lakásodba tervezd azt, mert fontos, hogy kilépj a környezetből, ahol a mindennapjaid töltöd.

Meddig biztosított a „rendelkezésre állás”?

Az utolsó üléstől számított 30 napig a személyes találkozókon kívül is bátran fordulhatsz Hozzám konzultációs célból, így kereshetsz akár telefonon, SMS-ben, Viber-en, vagy email formájában.

Fontos!
Minden ülés végén feladatot fogsz kapni, amit a következő találkozásunkig meg kell csinálnod.
Ezek a lépések fognak Téged segíteni abban, hogy a gyakorlatban is egyre közelebb kerülj a célodhoz, a folyamat végével pedig elérd azt.

Készen állsz a változásra?

Ha a válaszod IGEN, vágjunk bele!