+ 36 30 685 01 56
hello@coachingbyszilviaa.hu

Rólam

Guba Szilvia vagyok, BUSINESS COACH és HR TANÁCSADÓ.

2012 végén, mielőtt az ELTE Társadalomtudományi karán megszereztem első diplomám, azt éreztem, közeleg egyetemi tanulmányaim vége, több területre van rálátásom, de valami mégis hiányzik.
Ezt követően alapos kutatásba kezdtem. Böngésztem a különféle egyetemek honlapját, nyílt napokra mentem, elolvastam rengeteg friss diplomásoknak szóló cikket, megcsináltam több „Milyen szakma illik Hozzád” tesztet, majd elmentem egy állásbörzére, ahol beszélgettem egy hölggyel, aki „HR”-esként dolgozott az egyik kiállító cégnél.Mesélt a munkájáról, arról, hogy számára mit jelent ez a szakma, Nekem pedig egyből felkeltette az érdeklődésem, így részletesen utána is olvastam.
Nem sokkal később le is adtam a jelentkezésem a Szent István Egyetemre emberi erőforrások szakra, ősszel pedig azon kaptam magam, hogy újabb 3 egyetemi év vette kezdetét.

2013 őszén az iskola mellett elkezdtem HR területen dolgozni, kezdetben asszisztensként, 4 évvel később pedig már Én feleltem egy magyar cégcsoport HR tevékenységeinek optimalizálásáért és ellátásáért, valamint elvégeztem egy coach képzést, így ma már hivatalosan is tanúsítvánnyal rendelkező Business Coach vagyok.

Minél több magyar cég működésébe láttam bele, annál inkább kezdtem tisztán látni a KKV szektor szépségeit, illetve hiányosságait, majd 2019 elején úgy döntöttem, hogy magam mögött hagyom a munkavállalói státuszt, és saját vállalkozásba kezdek.

Most itt vagyok és célom, hogy tudásommal és tapasztalatommal minél többeket támogathassak abban, hogy képessé váljanak elakadásaik leküzdésében és a legjobbat hozhassák ki magukból, valamint, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak megmutassam, hogy az emberi erőforrás a legértékesebb kincs a vállalatok életében, amit gondozni, ápolni, fejleszteni kell.

Hiszem, hogy az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen, így folyamatosan fejlesztem magam annak érdekében, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezzek szakterületemen.


Kapcsolat

+ 36 30 685 01 56
hello@coachingbyszilviaa.hu